home- 7

Met regelmaat en gedurende enige jaren sta ik als advocaat Bonnerman & Partners met raad en daad bij in zowel erfrechtelijke zaken als zaken op het vlak van de beschermingsmaatregelen van curatele en bewind. Bonnerman & Partners  ervaar ik als gedreven in de uitvoering van haar taak en verplichtingen. Verder is mijn ervaring dat zij beschikt over grote dossierkennis, goed bereikbaar en communicatief vaardig is.

home – 1

Bonnerman & Partners doet nu bijna vijf jaar de bewindvoering voor mijn moeder en ik ben er meer dan tevreden over. De communicatie verloopt open, eenvoudig en efficiënt. Blij dat het mogelijk is om in overleg zaken, zoals het beleggen van mijn moeders vermogen, te kunnen regelen. Ik waardeer het zeer dat mijn zus en ik eerlijk behandeld worden en dat ook mijn moeders kleindochter niet vergeten wordt!

home- 6

“Het fijne van Bonnerman & Partners is dat het contact altijd soepeltjes verloopt. Ik voel me gehoord en ervaar een grote bereidheid om mee te denken.”

home – 4

In diverse zaken werk ik samen met Bonnerman & Partners. Zij zijn zeer professioneel, goed bereikbaar en stellen het belang van de cliënt altijd voorop. De samenwerking is heel prettig en ook cliënten zijn – ondanks de moeilijke situatie(s) waarin zij zich bevinden – blij om hun financiën en/of de letselschadevergoeding met een gerust hart in beheer te kunnen geven.

home – 5

“Onze moeder was door haar dementie het overzicht over haar financiële situatie kwijt. Via de rechtbank werd het kantoor van Bonnerman & Partners als bewindvoerder aangesteld. Op een rustige, respectvolle manier legden zij contact met onze moeder. Zij brachten op kundige wijze de financiële chaos in kaart. Mede door de betrokkenheid van Bonnerman & Partners als bewindvoerder, heeft onze moeder ook haar laatste jaren op een menswaardige manier kunnen doorbrengen.”

home – 2

“Als arts heb ik goede ervaring met Bonnerman & Partners als curator van een cliënt van mij. Zij zijn betrokken, goed te bereiken voor overleg en prettig in de samenwerking.”

home- 3

“Ik ervaar Bonnerman & Partners als persoonlijk, betrokken en kordaat. Binnen de grenzen van professionaliteit wordt er goed gekeken naar de individuele omstandigheden en behoeften. Er wordt alles aan gedaan om de behoeften van de cliënt te verwezenlijken. Daarbij wordt op de langere termijn ook gekeken welke mogelijkheden er zijn om autonomie terug te geven aan de cliënt op een verantwoorde manier.”