Ons kantoor is gespecialiseerd in bewind, curatele, nalatenschap en letselschade. Deze combinatie is uniek. We hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. Elke situatie is anders en vraagt om oprechte betrokkenheid en maatwerk. Dat mag u dan ook verwachten van ons. Wij zijn flexibel en staan voor u klaar wanneer u ons nodig hebt. Om u goed te kunnen helpen, horen we graag eerst meer over uw situatie. De eerste kennismaking is daarom altijd vrijblijvend. Tijdens zo’n gesprek kunnen wij kijken of we iets kunnen betekenen voor u of de persoon waarvoor u begeleiding zoekt. Wij hebben een kantoor in Naarden en Deventer en zijn landelijk actief.

Daan is een jurist pur sang en heeft ook een financiële achtergrond. Met zijn kwaliteiten is hij bij uitstek de persoon om dossiers te behandelen die juridisch ingewikkeld zijn. Daan is geduldig, intelligent, kan goed schrijven en ook de humor ontbreekt niet om zaken af en toe iets luchtiger te maken.

Daan Bos

Diederick is de trotse naamgever van het kantoor. Zijn grijze haren zeggen alles over zijn ervaring. Diederick is rustig, charismatisch en niet snel van zijn stuk te brengen. Hij is erg ervaren in het afwikkelen van nalatenschappen en in het bemiddelen bij conflicten. Veel mensen uit de letselschadewereld waarderen Diederick om zijn kennis en inlevingsvermogen.

Diederick Bonnerman

Nicolien heeft een achtergrond als jurist en kindertherapeut. In haar werk als bewindvoerder komen financiële, juridische en sociale aspecten samen en kan zij van maatschappelijke betekenis zijn. Voor haar een ideale combinatie. Cliënten omschrijven haar als empathisch en accuraat. Zij begeleidt als bewindvoerder en curator ook jongvolwassenen die vanuit de jeugdzorg worden doorverwezen.

Nicolien Belle

Jacqueline is onze alleskunner en verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de backoffice. Haar opgewekte aard en flinke dosis energie zorgen voor een prettige sfeer op kantoor. Ze is zeer begaan met het welzijn van onze cliënten en altijd geduldig aan de telefoon. Jacqueline is gespecialiseerd in PGB’s (Persoonsgebonden budgetten).

Jacqueline Smits van Oyen

Dit zeggen anderen

Bonnerman & Partners staat garant voor een professionele, onafhankelijke en integere begeleiding.