Ons kantoor is gespecialiseerd in bewind, curatele, nalatenschap en letselschade. Deze combinatie is uniek. We hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. Elke situatie is anders en vraagt om oprechte betrokkenheid en maatwerk. Dat mag u dan ook verwachten van ons. Wij zijn flexibel en staan voor u klaar wanneer u ons nodig hebt. Om u goed te kunnen helpen, horen we graag eerst meer over uw situatie. De eerste kennismaking is daarom altijd vrijblijvend. Tijdens zo’n gesprek kunnen wij kijken of we iets kunnen betekenen voor u of de persoon waarvoor u begeleiding zoekt. Wij hebben een kantoor in Naarden  en zijn landelijk actief.

Nicolien heeft een achtergrond als jurist en therapeut. In haar werk komen financiële, juridische en sociale aspecten samen en kan zij van maatschappelijke betekenis zijn. Voor haar een ideale combinatie. Cliënten omschrijven haar als empathisch en accuraat. Haar inmiddels jarenlange ervaring met cliënten met niet-aangeboren hersenletsel en andere letselschade slachtoffers maakt dat zij een volwaardige gesprekspartner is voor advocaten, belangenbehartigers en andere partijen rondom de cliënt.

Nicolien Belle

Hanneke is opgeleid als fiscaal jurist met ruim 25 jaar ervaring als belastingadviseur, gecertificeerd onafhankelijk financieel planner en estate planner. Bij elke vorm van financiële begeleiding staat bij haar de persoon centraal. Door al haar kwaliteiten te integreren is zij een betrokken en deskundige adviseur, bewindvoerder en executeur voor al haar cliënten.

Hanneke Wolff-Rierink

Annemarie is na een juridische opleiding jarenlang in diverse functies werkzaam geweest bij een Nederlandse grootbank. Daarna lag haar focus vooral op haar gezin, het eigen bedrijf van haar partner en volgde zij een opleiding tot assistent-makelaar. Toen zij privé in aanraking kwam met bewindvoering besefte zij dat daarbij haar juridische en financiële kennis en ervaring bij elkaar komen. Samen met de sociale aspecten voor haar een ideale combinatie, waarbij de cliënt altijd centraal staat.

Annemarie Kuijpers

Annemieke Schulting

Jacqueline is onze alleskunner en verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de backoffice. Haar opgewekte aard en flinke dosis energie zorgen voor een prettige sfeer op kantoor. Ze is zeer begaan met het welzijn van onze cliënten en altijd geduldig aan de telefoon. Jacqueline is gespecialiseerd in PGB’s (Persoonsgebonden budgetten).

Jacqueline Smits van Oyen

Dit zeggen anderen

Bonnerman & Partners staat garant voor een professionele, onafhankelijke en integere begeleiding.