​Administratief medewerker (financieel/juridisch) 20-24 uur Naarden
Je hebt een stevige financieel administratieve basis en hebt belangstelling voor juridische zaken. Daarbij vind je klantcontact, variatie en flexibel werken in een prettige en persoonlijke werksfeer essentieel. Wij hebben precies die parttimebaan: assistent bewindvoerder bij Bonnerman & Partners in Naarden!

Als assistent bewindvoerder bij Bonnerman & Partners in Naarden is geen dag hetzelfde. Onze bewindvoerders worden door de rechter aangesteld om financiële belangen en zorgbelangen te behartigen als mentor, curator of bewindvoerder voor cliënten die dat om uiteenlopende redenen niet zelf (meer) kunnen.

Als assistent bewindvoerder ben je het eerste aanspreekpunt en heb je veel contact met de cliënten, zowel telefonisch als via e-mail. Je houdt samen met je collega de dossiers op orde in het Onview systeem. Hierin worden alle financiële en juridische ontwikkelingen vastgelegd en dit vormt de basis voor de rapportage naar de rechtbank.

Dit is jouw werkplek en het team van Bonnerman & Partners in Naarden

We werken met een compact team van ervaren bewindvoerders en twee assistenten in een licht en modern kantoor. Het is serieus werk, maar onderling zijn we juist heel informeel en persoonlijk betrokken bij elkaar. De sfeer is hartelijk, open ​​en er zijn geen drempels of gesloten deuren. We werken samen, lachen samen, lunchen samen en zo heb jij ook een hele fijne werkomgeving. Hiermee maken we echt het verschil. We zijn goed bereikbaar met de snelbus die stopt langs de A1 en je kunt gratis parkeren voor de deur.

We vragen best wel wat van onze nieuwe assistent bewindvoerder

Het gaat ons er echt om wie je bent als mens en collega. We zoeken namelijk een empathische en sociale assistent die communicatief sterk is en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Je bent integer, heel accuraat (een tikkie perfectionistisch is prima!) en je bent grondig in het uitzoeken van ingewikkelde zaken. Je bent hulpvaardig en flexibel genoeg om je prioriteiten te verschuiven als dat nodig is. Van nature ben je ondernemend en initiatiefrijk en je pakt gemakkelijk de telefoon op om zaken goed en vlot te regelen.

En dan hebben wij een zeer gevarieerde functie voor je met een prima pakket
Je kiest voor de sfeer, de afwisseling en de relevantie van het werk. Daar horen uiteraard goede arbeidsvoorwaarden bij, waaronder:

  • Een goed maandsalaris op basis van je ervaring, opleiding en capaciteiten
  • 8% vakantietoeslag
  • 25 vakantiedagen op fulltime basis
  • Reiskosten van € 0,21 per kilometer met een maximum van 30 kilometer enkele reis
  • Parttime werken, maar op een manier die optimaal aansluit bij jouw leven: 20-24 uur waarbij je zelf de uren kunt verdelen over de week
  • Ruimte voor studie, persoonlijke ontwikkeling en inhoudelijke groei

Dit wil je weten over Bonnerman & Partners in Naarden
Bonnerman & Partners is een compact kantoor gespecialiseerd in bewind, curatele en nalatenschappen. Dit is een unieke combinatie, want we houden ons niet bezig met schuldsanering of schuldhulpverlening. We richten ons op een positieve toegevoegde waarde voor alle betrokkenen. Daarbij is de benadering oprecht persoonlijk en wordt er altijd maatwerk geleverd door een hecht en bevlogen team. Kijk voor meer informatie op deze site.

Hij kan je vertellen waarom we het leukste kantoor van Nederland zijn! Je kunt hem bereiken via:

WhatsApp mag ook!